Меню
Организация
Интересно
Новини

 

 

Местни избори 2011

 

На местните избори 2011г. Коалиция "Заедно за Свиленград" ( ВМРО-БНД, Земеделски Народен Съюз, ССД) ще подкрепи независимия кандидат за кмет инж.Георги Манолов.

 

 

Откриване паметника на Васил Левски

 

Бюстпаметник Васил Левски

На връх празника на Свиленград 05.10.2011г. бе тържественото откриване  на бюст-паметника на Васил Левски. По традиция Коалиция "Заедно за Свиленград" (ВМРО-БНД, Земеделски Народен Съюз, ССД) поднесе венец в памет на Апостола. На мероприятието присъстваха представители на всички местни институции, организации, училища, сдружения и др.

 

 

Честване на националният празник на България

 

 

 

Днес, на 03.03.2011, в Свиленград, беше тържественно отбелязан националния празник на Република България. На мероприятието присъстваха представители на всички местни институции, организации, училища, сдружения, клубове и много родолюбиви съграждани. Те поднесоха венци и цветя пред паметника на площада, пред хотел Свилена. По традиция ВМРО Свиленград също присъства на събитието и почете празника на България, като поднесе венец.

***виж още снимки от събитието

 

 

137 години от обесването на апостола

 

На 19.02.2010, в Свиленград, беше извършено тържествено поклонение пред паметната плоча на Васил Левски по повод 137 годишнината от смърта на апостола. Присъстваха много представители на местни организации и учреждения. ВМРО Свиленград също изрази уважението си към събитието, като поднесе венец.

 

 

 

 

 

ВМРО - Свиленград почете празника на града

На 05.10.2009 г. местната сруктура поднесе венец по повод празника на града ни. Поклонението се извърши на паметника пред общината. Събитието уважиха всички училища, организации и институции, които също изразиха своята почит към загиналите за свободата на Свиленград. ВМРО Свиленград има традиция да отразява националните и регионалните празници от дълги години. Миналата година поднесохме венец и на паметника на връх Шейновец.

 

 

 

 

 

 

Новини от Фейсбук страницата ни:

 

 

 

© Copyright by WinKam 2007 -